Nová kolekcia freestyle kolobežiek Native

Nová kolekcia freestyle kolobežiek Native

Ak máš rád surový dizajn charakteristický pre street jazdu, fandíš značkám vlastnenými samotnými jazdcami, Native by mohol byť práve pre teba.

Na čele samotnej ponuky stojí komplet Native Stem, v ktorom za dostupnú cenu dostaneš plnohodnotnú street kolobežku nabitú praktickými technológiami a funkciami. Samotný model je výsledkom brutálneho a nekompromisného testovania a vývoja.  Namiesto brzdy má kolobežka plastový blatník vystužený sklenými vláknami. Doska má plochú spodnú časť a hranatý (boxed) tvar pre maximálne využitie pri street jazde. Koncovky sú taktiež plastové a vystužené sklenými vláknami. Samozrejmosťou je extra pevná SCS objímka a T-éčkové riadidlá.

Model Stem sa navyše vyrába v dvoch veľkostiach. V menšej – veľkosť M (medium) a vo väčšej – veľkosť L (large).

Jednotlivé veľkosti sa líšia nasledovne: medium veľkosť má dosku širokú 5.25” (13,33cm)  a dlhú 20.5” (52,07cm ) a riadidlá sú 23” (58,42cm) vysoké.
Large veľkosť má dosku širokú 5.25” (13,33cm)  a dlhú 22” (55,88cm ) a riadidlá sú 25” (63cm) vysoké

Native Stem Pro Scooter

Model Stem je dostupný v dvoch rôznych farbách. V čiernej a raw – striebornej. Kapitolou samou o sebe je limitka vo farbe Saundezy. Zlatá matná farba je na spodnej strane navyše doplnená o štýlovú grafiku.

Native Stem Saundezy

Všetky komplety od Native scooters u nás nájdeš na tomto linku. 

Kompletmi sa ale ponuka Native rozhodne nekončí. V robustnom street dizajne si môžeš zadovážiť aj jednotlivé doplnky na svoj komplet.

 

Riadidlá Native

Dostupnejší model je okrem iného aj súčasťou modelu STEM. Riadidlá Native Stem Pro Scooter Bar sú dostupné v dvoch rôznych farbách a to čierna a surová – raw.

Native Stem riadidlá

Ešte pevnejšie sú Native Tricast riadidlá. Ich unikátna konštrukcia dvojvrstvej chromoly 4130 ocele je prakticky nezlomiteľná.

Native Tricast

 

Dosky Native

Doska Native Stem zaujmú robustným dizajnom a taktiež cenou. Ideálna pre nižších jazdcov, ktorí preferujú street.

Native Stem doska

 

Pre starších a skúsenejších jazdcov je potom ideálna voľba doska Native Advent. Integrované a vymeniteľné koncovky, maximálna veľkosť pre dostatok miesta na nohy a úplne plochý spodok. To sú len niektoré z výhod modelu Advent.

Native Advent doska

Aj napriek tomu, že tie najvystižnejšie slová, ktorá by mohli opísať značku Native sú hrubosť, biteľnosť a surovosť, je ťažké prehliadnuť výnimočný cit pre detail a zladenie doplnkov. Native popri všetkom hardware, ktorý má v ponuke nezabudol ani na ladiace doplnky ako gripy, objímky a vidlice.  Preklikaj sa galériou nižšie a objav všetky možné Native doplnky.

Prípadne si otvor na našom webe podstránku značky Native a zisti všetky detaily týkajúce sa tejto super značky.

Video: