Vstúp do sveta Mini BMX

Vstúp do sveta Mini BMX

Čo je Mini BMX? Nové šialenstvo, ktoré sa nachádza uplatnenie v parkoch extrémnych športových. Samotný BMX sa stal populárnym v sedemdesiatych rokoch, keď sa deti začali bicyklovať na hlinených cestách a po odvážnejších terénoch. Mini BMX, ako už názov napovedá, je menšou verziou klasického BMX, ale má rovnako široké kolesá a masívne telo. Nenechajte sa zmiasť jeho veľkosťou, odporúča sa iba od 4 rokov, pretože menšie deti by jeho riadenie nemuseli  správne zvládnuť. Je však skvelý pre staršie deti i dospelých, ktorí sa na ňom naučia nové freestyle triky a môžu sa vybesniť aj na rampách v parku.

V našej ponuke nájdete Mini BMX od značky Rocker, ktoré sú dostupné v rôznych cenových reláciách a aj  farebná rozmanitosť modelov je pozoruhodná. Pokiaľ ide o modely, v našej ponuke sú dostupné 3 základné, ktoré sa vyrábajú v niekoľkých prevedeniach, v závislosti od použitých materiálov.

Prvým z nich je Rocker 3+. Na rozdiel od série Rocker 2 je vyšší a o jeden kilogram ľahší ako jeho predchodca. Je navrhnutý tak, aby vám poskytoval vyššie rýchlosť pre zložitejšie triky. Rocker 3+ Mini BMX je dodávaný s pneumatikami StreetPro, ktoré vám umožňujú precvičiť si aj tie najťažšie triky. Nižší odpor pri jazde dosiahneš vďaka spoľahlivo namontovaným ložiskám.

 

Rocker Irok + je ďalší model, ktorý ponúkame najviac verzií a prevedení v našom internetovom obchode. Model Irok je jedným z menších kusov a má ľahký oceľový rám Lightweight Hi. Sedadlo je čalúnené pre maximálne pohodlie. Jednoducho ním zrýchlite na rýchlosti až 24 km/h. Trikom môže pomôcť aj vylepšená, nízko namontovaná vidlica.

Ikonickým modelom je Rocker Irok + Chronium v kombinácii striebornej a oranžovej farby.

Rocker Irok + Mini Monster bol vytvorený v spolupráci so známym výrobcom energetických nápojov, prirodzene na nej dominujú teda čierna a neonovozelená farba.

A pre pohodové a farebné osobnosti by sme mohli odporučiť jedine Rocker Irok + Funk, ktorý sa blysne vo farbách dúhy.

V neposlednom rade je tu Freecoaster verzia modelu Rocker Reggie, ktorá ti umožní aj pohyb dozadu, zatiaľ čo sa pedále ostávaju na jednej pozícii. Vyššie prevodové čísla umožňujú vyššie rýchlosti a tým dosiahneš vyššie skoky. Čalúnené sedadlo je zodpovedné za pohodlie. Vďaka spoľahlivo namontovaným ložiskám samozrejme poskytujú nižší odpor.

Jedným z najnovších tohtoročných modelov je Rocker Reggie Galaxy, ktorý je, ako názov napovedá,  inšpirovaný galaxiou. Takže smer hore až ku hviezdam! V kombinácii s bielou, je tiež ideálnou voľbou pre dámy.

Nová a vylepšená verzia série Rocker Reggie je Prospecor. Jeho hlavnou vlastnosťou je ľahší rám. Je však veľmi odolný, takže bude tvojim spoľahlivým spoločníkom aj pri náročných trikoch.

Ak sa ti článok páčil, napíš nám v komente, ktorý model je tvoj obľúbený z tých, ktoré sme v ňom predstavili, alebo sa podel o svoje zážitky na Mini BMX.